It’s alive!

Kort sagt, det vil jeg lave meget mere af! Og det faktum at jeg er et 90’er barn, og er vokset op med medier fyldt med animationer og grafik, er nok ikke den eneste grund til, at jeg brænder for animation og video.

Jeg laver meget visuelt arbejde, og selvom man kan lave meget “bevægelse” i illustrationer og designs, så ønsker jeg ofte at bryde den barriere, som findes imellem et stilbillede og film.

Jo hurtigere, jo bedre

Da jeg ikke har den store tålmodighed til at side og lave Frame by frame animationer i programmer som Flash, fandt jeg hurtigt et alternativ. After Effects kunne mixe både grafik og bevægelse, så det blev hurtigt et program, som jeg har gået i dybden i. Da jeg stadig er meget grøn i dette univers, er det begrænset, hvad jeg har fået produceret indtil videre. Men små animationer er det blevet til og det skal sandelig ikke begrænses til det!

Sprællemand

En gå animation som jeg animerede i after effects.
karakteren består af flere forskellige lag der er “parentet” til hinanden via “anchor points”. Tænk på en gammel sprællemand hvor man hiver i en snor for at han begynder at sprælle. Han består af et torso først og fremmest, dernæst er der sat arme, ben og hoved på torsoen. på samme måde fungere det med denne animation.